24 Kasım 2019 Pazar

Teşekkür

             İlimiz için büyük bir şans olan, O gördüğü güzelliği destekleyen, üreten kadına , zanaatkara,  çiftçiye gereken desteği veren ilimizin her alanda top yekun kalkınması için çabalayan, aktif, dinamik, çalışkan, kadrolarıyla 2023 vizyonunda şaha kalkan anlayışıyla ve uygulamalarıyla memleket sevdalısı, samimi,  sıradışı bir bürokrat. "Yaşayan Efsaneler İlk Tek ve Son Ustalar "Kitabının hazırlık aşamasında Sayın Valimizi  ziyeret ettim. Kendisi örnek çalışmaları inceleyerek "eserinizi siz hazırlayın biz gereğini yapalım  " diyerek bizleri yüreklendiren koca yürekli  bir vali.  İcraatlarıyla şehrin vizyonunu geliştiren Tokat'ı  kitabın baş şehri yapan, projeleriyle her alana değinen -özellikle kitaba ve yazara - değer veren bir mülki amir sayın Dr. Ozan Balcı'ya verdiği desteklerden dolayı çok çok teşekkür ederim.
            Cennet anaların ayakları altındadır sözünün anlamına uygun, bizleri cennette yetiştiren, dar gün göstermeyen evin direği, yüreği sevgi dolu analarımızın hatrına  bu çalışmamı Yaradan'dan sonra yaratıcı özelliği olan büyük usta en kıymetli varlığım 'Anneme 'ithaf ediyorum. Yokluk içinde varlığı yaşattığından dolayı sevgiyle bizleri büyüten cefakar, vefakar nur yüzlü annelerimizin ellerinden öpüyorum. Başta eşim Gazi Bağ ve ailem olmak üzere hepsine ayrı ayrı gösterdikleri hoşgörüden dolayı çok çok teşekkür ederim.
             Bu çalışmamızda bizlere desteklerini esirgemeyen il Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali'ye, değerli zamanlarını ayırıp yaşam hikayelerini bizimle paylaşan kıymetli ustalarımıza,TOŞAYAD Eski başkanı Remzi Zengin'e, TOŞAYAD başkanı Hasan Akar'a, Mahmut Hasgül'e,Fotoğraf sanatcısı Süleyman Üzümcü'ye, Cihat Taşkın'a,  Yaptığım çalışmaları destekleyen  Mahperi Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Kız Lisesi Müd. Sevil Alaçam'a, Zübeyde Hanım MTAL Müd. Murat Yılmaz ve Müd. Yardımcısı Özlem Çivilidağ'a, Evliya Çelebi Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Müd. Abdülkadir Türk'e, Tokat MTAL müd. Yardımcısı Nuri Çabuk'a,  Edebiyat öğretmeni Hülya Şenkul'a, TOGES eski Başkanı Cengiz Demir'e, Ulaşımda yardımını esirgemeyen Köyüm Köy Pazarı sahibi Murat Özdemir'e, eserin baştan sona dijital tasarımını yapan Seda Batur'a,Tokat Kültür Sanat Kadın Grubu Başkanı Hacer Doğan'a ve TOGES Başkanı Ayşe Demir'e ve bu çalışmamda bana emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim. Dolayısıyla Valimiz Sn Dr. Ozan Balcı'ya şükranlarımı arzederim.
Dünya köylüsü
Ayla Bağ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder