7 Mart 2019 Perşembe

KADININ SIRRI

Kadın hayatın kilit taşıdır. Kilit taşı olan kadını hayatın içinden koparıp  aldığınızda toplum çöker. Bir enkaz haline gelir.
Kadının sırrı nerede gizli?sorusuna verilen cevaplar...
Bence kadının sırrı, sen yapamazsın diyenlere karşı en iyisini yaparak gösterdiği azminde gizli. Kendi kişilik renklerini özelde ve iş hayatındaki yaşamına yansıtmasıdır nevi şahsına münhasır olmasında gizlidir sırrı. Kendine duyduğu güven çevresine duyduğu saygıdan ileri gelir.
Bence kadının sırrı,  İnsanlığın tüm sorunlarına çözüm sunmak için gerekli olan tek şeydir.
Bence kadının sırrı,  Söylenmiş olanı yeniden söylemek yerine söylenmemiş olanı söyleye bilmesinde gizli.Toplumun çimentosu demiridir. Ne kadar sağlam o kadar yüce bir toplum olmasında gizlidir kadının içindeki sır.
Sevgisinde ve saygısında gizlidir sevmek lazım herşeyi değer katmak güzellikleri çoğaltmasında gizlidir.
Sır benzersiz olmasında gizlidir, hayatın itici gücüdür, merkezindeki güç kudretinde gizlidir.
Kadının sırrı kendi yapabileceklerine olan inancında gizlidir.
Sabrında, nezaketinde, becerikliliğinde marifetinde metanetli olmasında görürsünüz siz bu sırrı.
Hayallerini gerçekleştirebilmesinde, okumasında, başarılı olmak sosyal hayatın içinde özgürce var olabilmesinde gizlidir. Gönüllülük esasına vararak yaptığı  çalışmalardan aldığı huzurda gizlidir sırrı.
Bence kadının sırrı elindeki hamurları bile ziyan etmeyip karınca yuvalarına serpiştiren merhametinde gizli, gülen yüzünde akan tuzlu yaşında, dik duruşunda,  kabullennişinde çözüm odaklı çalışmasında gizli
Yani demem o ki
Hayatımızın baş rölünü oynarken elimizdeki anahtarları kimsaye kaptırmadan bu sırra ermek ve hayatımızı yaşarken anlamlı kılmak için var olmalıyız. İz bırakanlardan olmak güzelliklerde buluşmak dileğiyle...
Dünya Köylüsü
   Ayla Bağ





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder